Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här varma salladen med ugnsrostad svamp och sidfläsk är god som ensamrätt eller som gott tillbehör till höstens viltkött, pannbiff eller grillad lax.
Sätt ugnen på 225 grader. Dela större svampar i bitar. Fintärna fläsket. Klyfta rödlök och skiva vitlöken.
Blanda svamp, fläsk, lök, vitlök, timjan, olja, salt och peppar på en plåt med bakpapper. Rosta i mitten av ugnen cirka 18 minuter.
Koka bulgur i vatten och fond enligt förpackningen. Låt ånga av.
Blanda svampfräs, bulgur och balsamvinäger. Salta, peppra. Lägg upp salladen, toppa med rucola.
Oströran: Blanda ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Recept från Mitt kök