Ca 320 kcal per portion, 12 g fett, 13 g protein, 40 g kolhydrater
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Om man vill kan salladen kompletteras med några skivor parmaskinka.
Sätt ugnen på 225°. Skala och skär potatisen i halvor och rotfrukterna i stavar. Lägg i en ugnssäker form. Klicka på hälften av smöret och krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Ta ut och låt svalna.
Ansa svampen och stek den i resterande smör. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Hacka gräslöken och blanda med färskosten. Smaka av med 1 krm salt och 1 krm peppar.
Vänd ihop salladsblad och rotfrukter med svampfräset och lägg upp på tallrikar. Servera med färskosten.
Ca 320 kcal per portion, 12 g fett, 13 g protein, 40 g kolhydrater