Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kanapé med laxtartar, löjrom och wasabimajo är ett lyxigt drinktilltugg. Wasabimajonnäsen är ett spännande komplement till de klassiska svenska smakerna av lax, dill och löjrom. Vill man förenkla kan man skära bröden i fyrkanter och klicka ut röran.
Skär laxen i små tärningar. Rör ihop lax, rom, lök och dill. Krydda med salt och peppar.
Wasabimajo: Rör ihop majonnäs och wasabi.
Rosta eventuellt brödskivorna. Tryck ner en utstansningsring i ett av bröden, fyll den med ca 1 msk röra. Fortsätt på samma sätt så det blir fyra kanapéer av varje brödskiva. Spritsa en klick majonnäs på varje kanapé. Garnera med dill.