Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tabbouleh på kamutvete

Recept på tabbouleh gjord på kamutvete.

Recept Christina Asplund

Tabbouleh på kamutveteTabbouleh på kamutveteTabbouleh på kamutvete
Foto: Thomas Carlén

Ingredienser

  • 3 dlkamutvete
  • 4plommontomater
  • 100 gpersilja
  • 2 mskmynta
  • 0,5citron- vältvättad, rivet skal
  • 1 mskrödvinsvinäger
  • 2 mskolivolja
  • salt- peppar

Gör så här

  1. Koka kamutvetet enligt instruktioner på förpackningen. Låt svalna.

  2. Dela kärna ur och skär tomaterna i små tärningar. Hacka persilja och mynta. Blanda med vetet och smaksätt med rivet citronskal, rödvinsvinäger, olivolja, salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök