Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lättlagat recept på kalvschnitzel och paprikasås. Såsen passar även bra att servera till kyckling eller till stekt fisk.
Sås: Kärna ur och skär paprikan i små tärningar. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs paprika, lök och vitlök i smör i en kastrull under omrörning i ca 5 min. Strö över paprikapulvret och rör om. Häll på vin och vatten och tillsätt fond. Låt sjuda i ca 5 min. Blanda i crème fraiche och krydda med salt och cayennepeppar.
Stek schnitzlarna i smör i ca 1 min på varje sida. Krydda med salt och peppar. Häll såsen över köttet och servera med råstekt potatis och sallad.