Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mör kalvschnitzel med sommarens fräscha grönsaker.
Börja med krämen: Rör ut peston med crème fraiche. Lägg i en skål och dekorera med basilikablad.
Ansa sparrisen och skär vid behov av den nedre träiga änden av sparrisstjälkarna. Pensla stjälkarna med olja och grilla dem knappt mjuka runtom. Strö över flingsalt. Dra dem åt sidan på gallret där värmen är lägre och håll dem varma medan köttet grillas.
Banka ut köttet tunt mellan plastfilm. Salta och peppra skivorna. Grilla köttet snabbt på riktigt het grill. Skeda över några droppar vitt vin på varje skiva, när de är färdiggrillade.
Lägg tomatkvistarna på grillen så de hinner bli heta (tar bara någon minut) medan köttet läggs upp med grillad sparris och toppas med hyvlad parmesan.
Servera direkt med pestosåsen och de heta tomaterna.
Recept från Mitt kök