Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En lite mer exklusiv gryta, perfekt när du får...väntat besök!
Bryn köttet i smör i en gryta. Tillsätt 3/4 av sherryn och kalvbuljongen. Sjud cirka 1 timme tills köttet börjar bli mört.
Skala smålöken. Bryn löken i smör tillsammans med kantarellerna. Lägg över i grytan med köttet. Häll i grädden och sjud upp. Red av med majsena utrörd i lite vatten.
Smaka av med resterande sherryn och salt och peppar.
Garnera med lite plockad färsk timjan.
Servera grytan med kokt potatis, stekta äpplen (se nedan) och svartvinbärsgelé.
Recept från Mitt kök