Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tröttnat på vanliga hamburgare? Utmana klassiker med en ny variant på kalv.
Blanda färsen med ägg, finhackad lök och vitlök och grovt hackade soltorkade tomater. Salta och peppra.
Forma till fyra burgare och grilla på utegrillen eller stek i panna, 4–5 minuter på varje sida.
Dressing: Blanda crème fraiche med majonnäs, basilika och finhackad vitlök och kör till en slät dressing med hjälp av en handmixer. Smaka av med salt och peppar.
Dela brödskivorna och stek dem lätt i lite smör. Toppa med sallad, de varma burgarna, rödlöksskivor, en skiva skinka, hyvlad parmesanost och en sked basilikadressing plus sista brödskivan.
Servera överbliven dressing vid sidan av tillsammans med några extra soltorkade tomater.
Recept från Mitt kök