Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Frukt som nektariner och persikor får en djupare och sötare smak efter en stund över den heta grillglöden.
Rosta nötterna i en torr panna ett par minuter. Droppa över olja och lägg ner rosmarin.
Rör om och tillsätt socker som karamelliseras snabbt. Tillsätt därefter honung och smör och rör om ordentligt. Häll upp nötterna att kallna på ett bak-plåtspapper och strössla på flingsalt medan de fortfarande är heta.
Dela varje nektarin i fyra klyftor och linda in dem i skinka. Grilla klyftorna på medelhög värme.
Tänk på att lägga skinkskarven ner mot grillgallret först så den får fäste. Lägg upp de grillade klyftorna på fat.
Droppa lite apelsinolja på nektarinerna och peppra. Lägg på de rostade nötterna.
Recept från Mitt kök