Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kalles snabba fiskgryta

Kaviar är inte bara ett gott pålägg på smörgåsen utan också en god smaksättare i fiskrätter.

Kalles snabba fiskgryta
Kalles snabba fiskgryta
Kalles snabba fiskgryta
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 500600 gfiskfilé- t.ex. hoki, sej eller torsk
  • 2 dlcrème fraiche- lätt
  • 1 dlmjölk- 3%
  • 1 mskfiskfond
  • 4 mskkalles kaviar
  • 2 stägg- hårdkokta
  • 1 dlpurjolök- strimlad

Till servering

  • potatis- kokt eller pressad

Gör så här

  1. Skär fisken i bitar.

  2. Vispa ihop crème fraiche, mjölk, fond och kaviar i en låg vid panna. Låt det
    koka upp och lägg i fisken. Låt sjuda under lock cirka 5 minuter.

  3. Skala och hacka äggen. Strö ägghack och purjolök över fisken.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök