Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 21g
Protein: 3g
Kolhydrater: 7g
Den här friska, svindlande goda soppan kan göras några timmar i förväg.
Rosta anisfröna i en stekpanna tills de får lite färg och börjar dofta. Stöt dem lätt i en mortel.
Skala gurkan, skär den i stora bitar. Halvera och kärna ur avokadorna. Kör gurka, avokado-kött och fond/buljong i en mixer eller blender. Späd med vattnet. Tillsätt 3 msk färskpressad citronsaft, 3 msk olja, 3/4 tsk salt och 1 krm peppar. Ställ soppan i kylen 10 min.
Häll soppan i skålar. Hacka och strö över gräslök samt anisfröna. Ringla ev i lite olja.