Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En maträtt som är perfekt till fredagsmyset. Låt var och en fylla sitt varma tortillabröd med tacokryddat kalkonbröst, en färgsparkande salsa och smakrik cheddardipp.
Salsan: Skölj bönorna. Kärna ur och hacka chilin. Hacka löken. Kärna ur tomaterna. Skär tomatkött och sharonfrukt i små bitar. Blanda alla ingredienser.
Dippen: Blanda ingrediens-erna och smaka av med salt.
Kalkonen: Sätt ugnen på 175 grader. Bryn kalkonbrösten i smör. Krydda med salt och peppar. Lägg över i en ugnsfast form. Stick in en termometer i den tjockaste delen. Fördela tacosåsen över kalkonbrösten. Stek i mitten av ugnen tills termo- metern visar 72 grader.
Vid servering: Skiva kalkon- brösten tunt. Servera på varma tortillabröd tillsammans med strimlad isbergssallad
Recept från Mitt kök