Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 16g
Protein: 57g
Kolhydrater: 66g
Recept på kalkonfilé med parmesankrämig spagetti och kronärtskocksröra. Lyxa till pastan! Välj gärna kalkonfilé, då de ligger perfekt i storlek till två personer för en middag.
Skala och skiva vitlöken tunt. Halvera tomaterna. Stek vitlök och tomater i 1/2 msk olja i medelvarm panna ca 1 minut. Låt svalna.
Mixa kronärtskockorna med hälften av rucolan med mixerstav.
Riv parmesanosten fint på rivjärn. Vispa ihop parmesan, äggula, yoghurt, 1/2 tsk vinäger, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Halvera köttet på längden och krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Stek köttet i 1/2 msk olja ca 3 min på varje sida i en het panna. Skär det i skivor.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och häll pastan i skål. Tillsätt parmesankrämen och rör om.
Vänd ner tomaterna i pastan. Toppa med kött, kronärtskocksröra och resterande rucola.
Läs också: