Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kaffepannacotta. Krämig pannacotta med tydlig kaffesmak. Kaksmulor ger ett gott crunch till desserten. Punschen i grädden kan uteslutas.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädde, socker och vaniljsocker i en kastrull under omrörning. Ta kastrullen från värmen. Ta upp och låt gelatinbladen smälta i smeten. Tillsätt kaffet och salt.
Häll smeten i portionsformar, glas, skålar eller små burkar. Låt stelna i kylen ca 8 timmar.
Vispa grädden lätt med punsch. Klicka grädden på pannacottan. Toppa med hjortronsylt och strö över kaksmulor.