Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Julsallad


Rödkål och apelsin samsas i en fräsch sallad som passar fint på julbordet.

Julsallad

Julsallad

Julsallad

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 1 lgrönkål
  • 1rödkål- liter
  • 1,5apelsin
  • 1 dlnötter- hackade
  • 1 dlrussin
  • 3 mskolivolja
  • 2 mskskånsk senap
  • 1 mskvinäger
  • salt- peppar

Gör så här

  1. Förväll kålen i kokande vatten cirka 1 minut. Häll av i durkslag. Kyl med kallt vatten och låt rinna av.

  2. Rör ihop ingredienserna till dressingen. Skiva apelsinen. Varva kål, apelsin, russin och nötter. Ringla över dressingen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök