Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Baka dekorativa knäckebröd med doft av jul. Smaksätt med pepparkakskrydda och stansa ut stjärnor ur degen. Fint och gott!
Sätt ugnen på 230 grader.
Blanda ihop alla ingredienser till en smidig deg.
Lägg degen i en plastpåse och låt vila i kylen i cirka 30 minuter.
Ta ut degen och lägg den på ett lätt mjölat bakbord. Dela upp degen i två bitar och forma varje bit till en bulle. Kavla ut bullarna, cirka 3 millimeter tjocka. Stansa ut stjärnor och hål i mitten. Nagga med en gaffel.
Grädda mitt i ugnen på plåtar med bakplåtspapper i cirka 5–6 minuter, tills de fått fin färg.
Recept från Mitt kök