Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Jordnötstoppar – recept

Härliga små godbitar som är enkla att göra. Ringla över lite smält mörk choklad över jordnötstopparna.

Jordnötstoppar – recept
Jordnötstoppar – recept
Jordnötstoppar – recept
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 65 gjordnötssmör- sockerfritt
  • 2 mskkokosolja
  • 1 mskvispgrädde
  • 1 msklättströ- eller sötströ
  • 1 dljordnötter
  • 50 gmörk choklad- sockerfri

Gör så här

  1. Blanda jordnötssmör, kokosolja, vispgrädde och lättströ eller sötströ i en kastrull och smält ihop på medelvärme.

  2. Vänd i jordnötterna och klicka upp i små toppar på ett bakplåtspapper. Låt topparna stå i frysen tills de stelnat, det tar cirka 1 timme.

  3. Hacka och smält chokladen i mikron eller i ett vattenbad och ringla över topparna.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök