Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Jordnötsspenat

Jordnötsspenat är ett snabbt och gott tillbehör till böngrytan.

JordnötsspenatJordnötsspenatJordnötsspenat
Foto: Joel Wåreus

Ingredienser

  • 1rödlök
  • 1 mskrapsolja- eller olivolja
  • 1 påsebabyspenat- (ca 70 g)
  • 1 dljordnötter
  • 2 krmsalt
  • 0,5 krmvitpeppar- nymald, eller cayennepeppar

Gör så här

  1. Skala och skiva löken. Fräs löken i olja i en stekpanna. Lägg i spenaten och vänd runt.

  2. Grovhacka jordnötterna och blanda i spenaten. Krydda med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?