Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smarriga muffins med jordnötter och jordnötssmör.
Sätt ugnen på 225 grader.
Vispa smör, råsocker och jordnötssmör pösigt.
Tillsätt äggen, ett i taget.
Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och vaniljsocker i en skål. Blanda ner detta snabbt, så att det precis blir blandat.
Rör ner yoghurten.
Ställ ut muffinsformar i en muffinsplåt (eller dubbla formar på en vanlig plåt) och fyll dem nästan upp till kanten med smet. Toppa varje muffins med några jordnötter.
Grädda i 15-20 minuter i mitten av ugnen.
Recept från Mitt kök