Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Peanut butter cup är en storsäljare i USA, och vi förstår varför godiset går hem. Prova du också!
Ställ ut minimuffinsformar på en mindre bricka som får plats i kylen.
Temperera chokladen eller snabbtemperera den genom att smälta ⅔ av chokladen i en skål över vattenbad. Ta bort skålen från kastrullen och lägg i resten av chokladen. Rör om tills chokladen har smält.
Häll lite choklad i varje form, ca 3 mm på botten. Låt det stelna i kylskåp i ca 5 min.
Smält ihop jordnötssmör, lönnsirap, strösocker, olja och salt på låg värme i en kastrull. Ta av kastrullen från värmen och forma smeten till små kulor som du plattar till lite och lägger en i varje form.
Fyll på med smält choklad så att fyllningen täcks. Låt chokladen stelna lite och strö över flingsalt. Toppa med en jordnöt i varje form. Förvara godiset i en burk med tättslutande lock i kylskåp.