Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ljuvligt gott med få ingredienser. Ett plus är också att dessa är glutenfria så fler kan njuta av dem.
Sätt ugnen på 160° varmluft. Blanda jordnötssmör, farinsocker och bikarbonat till en jämn smet. Tillsätt ägget och rör om till en jämn deg.
Dela degen i 15 bitar. Rulla dem till kulor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10 min. Tryck till ett hål i varje kaka när de är färdiggräddade. Låt kallna på galler.
Kola: Blanda grädde, socker, sirap och kakao i en kastrull. Låt koka på medeltemperatur till 119°, i ca 10 min. Tillsätt smöret och rör om tills allt är jämnt blandat. Klicka kolan i kakorna och toppa med jordnötter.
Läs också: