


Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tiramisu med jordgubbar och apelsin är en god kombination. Här i en fluffig tiramisu med savoiardikex.
Blanda samman apelsinsaft och Cointreau. Dela äggen och vispa vitorna till hårt skum. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt. Vispa grädden.
Blanda grädde, äggulor och mascarpone. Snoppa jordgubbarna och mixa dem med en mixerstav och vänd ner i gräddblandningen. Vänd ner de vispade äggvitorna.
Lägg en klick jordgubbskräm i 12 glas. Dela kexen mitt itu och doppa i apelsinsaften. Lägg en halva i varje glas. Fortsätt med en klick kräm, andra doppade halvan av kexet och avsluta med kräm. Låt stå kallt minst 3 timmar.
Lägg en remsa bakplåtspapper över halva glaset och pudra över lite kakao. Ta bort papperet. Garnera med en jordgubbe.