Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Baka en ljuvlig paj fylld med skivade jordgubbar. Vispgrädde smaksatt med vanilj är gott att servera till.
Jordgubbspaj: Sätt ugnen på 175 grader.
Skär smöret i bitar och lägg det i en skål.
Blanda alla torra ingredienser och blanda med smöret, blanda till en smulig deg. Tillsätt äggen.
Lägg hälften av pajdegen i botten på en stor pajform, cirka 26 centimeter i diameter.
Snoppa och skiva jordgubbarna. Fördela över pajbotten.
Lägg på resten av pajdegen.
Grädda mitt i ugnen i 20-25 minuter.
Vaniljgrädde: Blanda grädden, lättströ eller sötströ och vaniljpulver.
Vispa upp grädden och servera till jordgubbspajen.
Recept från Mitt kök