Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Glutenfri! Lättvispad grädde passar fint till den här läckra mazarinen. Vaniljglass och jordgubbsglass är också gott till. Ljuvligt gott att bjuda på en härlig sommardag!
Sätt ugnen på 175 grader.
Smöra och bröa en sockerkaksform som rymmer cirka 1 ½ liter eller en springform, 22–23 centimeter i diameter.
Riv mandelmassan fint och lägg den i en skål. Vispa med elvisp och tillsätt smör, vaniljsocker, socker, majsstärkelse och ägg. Häll upp smeten i formen.
Skär rabarbern och jordgubbarna i bitar. Vänd bitarna i en blandning av socker och majsstärkelse. Fördela bitarna över kakan. Strö över pärlsocker och grädda mitt i ugnen i cirka 45 minuter.
Recept från Mitt kök