Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Jordgubbsgazpacho är fräsch med fruktig smak och känns lyxig när den serveras i kylda glas.
Snoppa och skär jordgubbarna i mindre bitar. Halvera och kärna ur tomater, gurka och chili. Skala vitlöksklyftan.
Mixa jordgubbar, tomater, gurka, chili och vitlök i en matberedare eller med mixerstav till en finhackad massa. Tillsätt tomatjuice, limesaft och koriander.
Koka upp vatten och lös upp buljongtärningen. Låt svalna och blanda sedan ner buljongen i gazpachon. Krydda med salt och peppar.
Ställ soppan i kylen och låt den stå ca 1 timme tills den blir riktigt kall.