Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ljuvliga cupcakes med en lätt rosa frosting gjord på färskost och jordgubbspuré. Lägg på en halv jordgubbe på toppen av varje cupcake.
Muffins: sätt ugnen på 200 grader.
Vispa smöret och sötströt, stevian eller lättströt poröst.
Tillsätt ett ägg i taget.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i äggsmeten växelvis med yoghurten.
Vänd ner citronskalet i smeten.
Skär jordgubbarna i små bitar och vänd i smeten.
Häll smeten i pappersformar i en muffinsplåt (har du inte någon muffinsplåt kan du köpa muffinsformar gjorda av lite grövre papper för mer stadga).
Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter.
Frosting: mixa färskosten och honungen, vispa ihop smöret och jordgubbspurén med elvisp. Mixa i lite i taget av smöret och jordgubbsblandningen (den kan se lite skuren ut men går ihop i färskosten).
Fyll upp i en spritspåse med stjärntyll, spritsa på muffinsen.
Garnering: garnera med jordgubbar.
Recept från Mitt kök