Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En chutney är praktiskt att ha på lut i kylen. Perfekt att servera till sommarens grillade kyckling eller fläskkarré, men också god att klicka på en crostini med getost i väntan på den perfekta glöden.
Ansa och skär jordgubbarna i bitar. Skala och hacka löken.
Fräs löken sakta i olja i en gryta utan att den tar färg, cirka 10 minuter.
Tillsätt kryddorna och låt fräsa med någon minut. Blanda i jordgubbar, vinäger, socker och salt. Koka chutneyn utan lock tills vätskan kokat in, 20-30 minuter.
Häll upp i en burk och förvara i kylen.
Recept från Mitt kök