Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sött och syrligt gifter sig underbart bra. Avsluta med en smakfull dessert med jordgubbar, mango, limcello och mascarponegrädde.
Blanda mascarpone med 3 matskedar limoncello. Vispa grädden och blanda samman med mascarponen.
Fördela hälften av jordgubbarna och mangon i glasen. Blanda resten av limoncellon med vit sirap och vatten.
Doppa kexen i likörblandningen och bryt dem i bitar över frukt och bär. Skeda över hälften av mascarponeblandningen.
Lägg resten av frukten och bären och resten av mascarponeblandningen i glasen. Toppa med riven vit choklad, jordgubbar och citronmeliss.
Recept från Mitt kök