Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Jordgubbs- och bönsallad med mynta

Jordgubbs- och bönsallad med mynta -- en härlig sallad till sommarens lätta luncher eller till kvällens grillade köttbit.

Jordgubbs- och bönsallad med mynta
Jordgubbs- och bönsallad med mynta
Jordgubbs- och bönsallad med mynta

Ingredienser

  • 0,5 tsksalt
  • 2 krmsvartpeppar- nymald
  • 1 dlmynta- hackad
  • 0,5 ljordgubbar
  • 500 gharicots verts
  • 200 gfetaost
  • 2 mskcitronolivolja

Gör så här

  1. Tina bönorna genom att hälla kokande vatten över dem genom ett durkslag.

  2. Ansa och klyfta jordgubbarna.

  3. Blanda bönor och jordgubbar med mynta, olja, salt och peppar. Lägg upp salladen på ett fat och smula fetaosten över. Servera salladen med bröd, till grillat kött eller på sommarens buffébord.

Vad tyckte du om receptet?