Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Jordgubbar och mango i skummande vin

Jordgubbar och mango i skummande vin - en snabbt och lätt en riktigt lyxig dessert.

Jordgubbar och mango i skummande vin
Jordgubbar och mango i skummande vin
Jordgubbar och mango i skummande vin

Ingredienser

  • 10jordgubbar
  • 0,5mango
  • 1 dlmousserande vin- sött, t ex Asti Cinzano
  • 2hallonsorbet- kulor

Gör så här

  1. Skär jordgubbar och skalad mango i bitar.

  2. Lägg frukten i en skål och häll över mousserande vin inför serveringen.

  3. Servera fruktsalladen med kulor av sorbet och garnera gärna med färsk mynta.

Vad tyckte du om receptet?