Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
De här marinerade jordgubbarna får en spännande smak av kanel, svartpeppar och den italienska citronlikören limoncello.
Kryddsockret: Dela kanelstången i bitar. Stöt alla ingredienser i en mortel till ett fint pulver.
Ansa jordgubbarna och dela dem på mitten. Lägg jordgubbarna i en skål och strö över hälften av kryddsockret. Blanda försiktigt och låt dra tills sockret löst sig, 10-15 minuter.
Blanda mascarponen med resten av kryddsockret och limoncellon.
Fördela jordgubbarna i 4 glas. Klicka mascaropnekrämen över och droppa på lite extra limoncello.
Recept från Mitt kök