PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Jordgubbarna får sällskap av söta nötter och kokosflagor som steks frasiga i panna. Kokosflagor finns i välsorterade matbutiker och i hälsokostbutiker.
1. Blanda macadamianötter och 2 msk florsocker i en stekpanna. Värm på medelvärme och rör hela tiden tills sockret börjar smälta. Häll upp på bakplåtspapper.
Häll 2 msk florsocker i pannan och låt det knappt smälta. Häll i kokosen, blanda om och stek tills den fått fin färg. Häll upp på bakplåtspapper och låt svalna.
Snoppa jordgubbarna och halvera om de är stora. Blanda kvargen med 1 1/2 msk florsocker. Bred ut på assietter. Toppa med jordgubbar, kokos och nötter.
PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!