Kökstipset! Japansk råbiff med gari och misomajonnäs kan du välja att skära köttet i tunna skivor eller i tärningar.
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Japansk råbiff med spännande tillbehör - enkelt men samtidigt makalöst gott.
Majonnäs: Vispa eller mixa ihop äggula, vinäger och miso. Droppa i olja, lite i taget. Vispa till en krämig majonnäs. Krydda med salt.
Skär köttet i tunna skivor eller små tärningar.
Rör ihop soja, mirin och socker tills sockret lösts upp. Lägg köttet i en skål och häll över marinaden. Låt stå ca 15 min.
Lägg ut salladsblad på ett uppläggningsfat eller fördela på portionstallrikar. Lyft upp köttet ur marinaden och lägg det på salladsbladen. Garnera med gari och finhackad gräslök. Ringla över majonnäs.
Kökstipset! Japansk råbiff med gari och misomajonnäs kan du välja att skära köttet i tunna skivor eller i tärningar.