Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 14g
Protein: 31g
Kolhydrater: 82g
Japansk carbonara får god sälta av misopastan och havssmak av noribladen.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt bönorna koka med när ca 2 min återstår av koktiden. Häll av pastavattnet men spara ca 1 1/2 dl.
Ansa och skiva champinjonerna. Skala och strimla lök och vitlök. Fräs svamp, lök och vitlök i 1 msk smör ca 5 min.
Vispa ihop miso, ägg, 2 tsk vitvinsvinäger och 1/2 tsk salt. Finstrimla noribladet. Vänd ner svamp, lök, misoblandning och noriblad i pastan. Tillsätt pastavatten och parmesan. Servera direkt.
För fler vegetariska recept - följ oss på Facebook: