Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Chili, cajunkrydda och rökig liquid smoke – här är en burgare laddad med kryddor från amerikanska södern och Mexiko. Servera med chipotlemajonnäs.
Jalapeñoburgare: Blanda alla ingredienser utom cheddarosten. Forma till burgare och stek burgarna i smör eller grilla dem, pensla med olja innan grillning.
Salta med flingsalt och peppra. Lägg på cheddarosten de sista minuterna så hinner den smälta lite.
Chipotlemajonnäs: Blanda ihop majonnäs och chipotlepasta.
Servering: Stek eller grilla korven, skär den i ½-centimetertjocka skivor.
Skiva jalapeñon och stek skivorna i en stekpanna.
Stek eller grilla bröden och lägg på tallrikar. Lägg på sallad, tomatskivor, burgare, korv, rödlök och jalapeño. Servera med chipotlemajonnäs.
Recept från Mitt kök