Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Polarkakor är praktiska bröd att göra smörgåstårta av. Här har jag använt dem till en italiensk delikatesstårta.
Hacka tomater och oliver. Blanda ingredienserna till fyllningen.
Lägg ihop två polarkakor så att de bildar en cirkel. Bred på hälften av fyllningen. Lägg på ett nytt lager bröd och bred på resten av fyllningen. Avsluta med ett lager bröd.
Blanda philadelphiaost och crème fraiche och bred över tårtan. Plasta in och låt tårtan vila över natten i kylen så att brödet blir saftigt.
Vid servering: Garnera tårtan med parmaskinka, salami, minimozzarella, coctailtomater, kronärtskockor, oliver och basilika.
Recept från Mitt kök