Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 21g
Protein: 22g
Kolhydrater: 52g
Recept på italiensk vintersoppa med vitlökskrutonger. Vi har använt färsk grönkål. Fryst går också bra, men då blir soppan mer finhackad.
Sätt ugnen på 200°. Skär brödet i tärningar och blanda med 2 msk olja och 2 vitlöksklyftor. Ugnsstek dem knapriga 10–12 min.
Fräs lök och 1 vitlöksklyfta i 1 msk olja i en gryta. Lägg kålen i grytan. Häll på grönsaksbuljong. Sjud under lock ca 10 min. Lägg i blomkål och sojabönor när ca 2 min återstår av koktiden.
Servera soppan med brödtärningar och parmesan.