Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Italiensk tunnbrödsrulle

Recept på italiensk tunnbrödsrulle. Tomatkärnorna ska plockas bort. Annars blir fyllningen för blöt.

Italiensk tunnbrödsrulleItaliensk tunnbrödsrulleItaliensk tunnbrödsrulle

Ingredienser

  • 8 skivortunnbröd- , ca 20x15 cm
  • 250 gmozzarella
  • 4tomater
  • 1 krukabasilika
  • 25 gpinjenötter
  • 2 mskolivolja
  • 4 krmsalt
  • 4 mskolivolja- till stekning

Gör så här

  1. Tärna mozzarellaosten i 1/2-cm stora kuber.

  2. Dela tomaterna längs "midjan". Gröp ur kärnorna med en liten sked. Tärna tomaterna.

  3. Grovhacka basilikan. Rosta pinjenötterna lätt i torr stekpanna under omrörning.

  4. Blanda mozzarella, tomater, basilika, pinjenötter, hälften av olivoljan och salt i en bunke.

  5. Fördela och rulla in fyllningen i tunnbröden.

  6. Hetta upp resterande olivolja i en stekpanna. Stek 4 tunnbröd åt gången, någon minut på var sida. Låt rullarna svalna. Rulla in dem i folie eller smörgåspapper.

Vad tyckte du om receptet?