Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
LCHF. Gör en läcker italiensk frittata med grönkål, pancetta och kronärtskocksbotten. Strö över riven mozzarella eller parmesanost och sätt in i ugnen tills omeletten fått fin färg.
Sätt ugnen på 185 grader.
Vispa ihop ägg, vispgrädde eller vatten, salt och peppar.
Riv grönkålen i bitar och stek den i lite olja och lägg åt sidan.
Värm en stekpanna med olja och häll i omelettsmeten och rör om. Lägg på grönkålen, kronärtskockorna.
Skär rödlöken i ringar och lägg på. Lägg på pancetta och strö över osten.
Sätt in stekpannan i ugnen i cirka 5 minuter tills omeletten stannat och fått fin färg.
Recept från Mitt kök