Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fläskkarrén bräseras långsamt i en kraftfull tomatsås. Severa med smörstekt gnocchi och små champinjoner
Torka av köttet och bryn det runtom i en stekgryta med olivolja. Salta och peppra.
Skala och hacka lök och vitlök. Skala rotfrukter, skär i små tärningar. Låt fräsa med i grytan. Tillsätt tomatkross, tomatpuré, rosmarin, basilika och äppelmust.
Sätt ugnen på 125 grader. Sätt in grytan utan lock i nedre delen i cirka 3 timmar, tills köttets innertemperatur är 80 grader.
Ta upp köttet, skär i skivor. Lägg i en ugnsform. Smaka av såsen med salt och peppar. Häll vid sidan om.
Recept från Mitt kök