Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingens lätta och fina smak gör sig bra i en tomatgryta. Det är viktigt att squashen och auberginen är ordentligt mjuka när du blandar ner kycklingköttet, grytan blir mycket godare så.
Skär aubergine och squash i stavar. Hacka löken och pressa vitlöken. Fräs aubergine och squash, lite i taget i rikligt med olivolja i en stekpanna. Stek grönsakerna så att de är ordentligt mjuka, det tar 10-15 minuter. Salta.
Fräs gul lök och vitlök i stekpannan. Tillsätt aubergine, squash, krossade tomater, tomatpuré, buljongtärning och socker. Låt grytan småputtra i 10-15 minuter.
Rensa och skär kycklingen i tärningar. Tillsätt kycklingköttet, grovt hackad basilika, salt, peppar och minimozzarella.
Servera grytan med kokt pasta och eventuellt en sallad.
Recept från Mitt kök