Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 18g
Protein: 30g
Kolhydrater: 62g
Recept på falukorv med italienska smaker som går snabbt och enkelt att göra. En klassiker som brukar uppskattas av alla i familjen!
Sätt ugnen på 225°. Skär djupa skåror i korven men inte helt igenom. Torka av de marinerade tomaterna med hushållspapper och skär dem mitt itu. Repa bladen från basilikan. Fyll skårorna i korven med tomater och basilika.
Lägg korven i en ugnssäker form och strö över osten. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter.
Koka risonin i grönsaksbuljongen utan lock ca 11 minuter.
Ansa och strimla sockerärter och lök. Rör ner sockerärter och lök i risonin när 2 min återstår av koktiden. Krydda med peppar. Strimla basilikan och rör ner den i risonin. Servera risonin till korven.