Italiensk fiskgratäng med pecorino - låt ugnen göra jobbet
10 minuter
tillagning: 10 minuter
i ugn: 15 minuter
Aktiv tid c:a 10 minuterNäringsvärde: 660 kcal
Fett: 22g
Protein: 45g
Kolhydrater: 66g
Recept på italiensk fiskgratäng med pecorino. Nästan oförtjänt god! Otroligt enkel att laga - ugnen fixar det mesta.
Recept på italiensk fiskgratäng med pecorino. Foto: Lennart Weibull
Fiskgratäng med pecorino
Tänk på:- När du ändrar antalet portioner så kan tillagningstiden ändras. Den är beräknad efter grundreceptet.
- Det är bara måtten till vänster, före ingrediensen, som räknas om. Inte det som kan stå i parentesen efter.
Vad tyckte du om receptet?
Gillar du det här receptet? Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka!
Andra goda recept med Huvudrätter - varmrätter