Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Isterband med mild blomkålscrème

Blomkålen bör koka riktigt mjuk för att crèmen ska få en slät och fin konsistens.

Isterband med mild  blomkålscrème
Isterband med mild  blomkålscrème
Isterband med mild  blomkålscrème

Ingredienser

  • 1isterband
  • 1 msksmör

Crème

  • 150 gblomkålsbuketter
  • 0,5 dlmjölk
  • 0,5 dlvispgrädde
  • 0,5 tsksalt
  • 0,5 krmvitpeppar- nymald

Gör så här

  1. Ta bort skinnet från isterbandet. Stek inkråmet i smör till ett smuligt fräs. Låt kallna.

  2. Bryt blomkålen i små buketter. Förväll dem 2 gånger i osaltat vatten.

  3. Koka blomkålen i mjölk och grädde ca 15 min under lock. Mixa blomkålen och smaka av med salt och peppar. Låt kallna.

  4. Fyll blomkålscrèmen i en spritspåse utan tyll. Spritsa två små klickar på varje assiett och smula över isterbandsfräs.

Vad tyckte du om receptet?