Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 27g
Kolhydrater: 37g
Kål, äpple och kryddig korv är en smaklig fullträff.
Smält 2 msk smör i en kastrull och vispa ner mjölet. Tillsätt mjölken, lite i taget, och låt koka upp. Småkoka ca 3 min. Krydda med senap, salt och peppar.
Koka upp lättsaltat vatten i en gryta. Ansa och hacka spetskålen. Förväll den ca 1 minut. Häll av vattnet och låt kålen ånga av. Blanda ner den i såsen. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Finstrimla gräslöken. Vänd ner äpple och gräslök i kålblandningen.
Skär isterbanden på längden och en gång på tvären. Stek dem i 1 msk smör i en stekpanna.
Servera isterbanden med stuvad kål och extra senap.