Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ischoklad med apelsin

Ischoklad med apelsin. Enklare kan det knappast bli att göra julgodis själv. Bara att smälta och hälla upp i formar.

Ischoklad med apelsin
Ischoklad med apelsin
Ischoklad med apelsin
Ischoklad med apelsin Foto: Lina Eriksson

Ischoklad

  • 1apelsin- rivet skal
  • 200 gmörk choklad- mörk (70 %)
  • 100 gkokosfett

Gör så här

  1. Sätt ut ischokladformar på en plåt.

  2. Hacka chokladen grovt och smält den tillsammans med kokosfettet i en kastrull. Blanda i apelsinskalet.

  3. Häll smeten i formarna och låt stelna. Förvara ischokladen i en lufttät form i kylen.

Vad tyckte du om receptet?