Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rödvinbärsgelé och frysta vinbär kan bytas ut mot rårörda och frysta lingon.
Blanda gelén i lite av vattnet i en kastrull, tills den löser sig. Blanda i resten av vattnet. Tillsätt ättiksprit och socker, koka upp under omrörning. Sjud 1-2 minuter. Låt lagen kallna.
Skär sillfiléerna i breda bitar.
Skala och skär löken i ringar. Krossa pepparkornen. Varva sillfiléer i en burk med lök, pepparkorn, lagerblad, vinbärsblad och bär. Häll lagen över sillen. Förslut och låt stå i kylskåp ett dygn.
Recept från Mitt kök