Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 1g
Protein: 1g
Kolhydrater: 18g
Inlagd gurka - äktsvenskt på bordet! Ju solmognare melon desto sötare brytning mot syrligheten.
Lag: Blanda vatten, senapsfrön, socker och vinäger i en kastrull. Koka upp. Låt lagen svalna.
Skölj gurkan. Skiva den tunt på längden med en potatisskalare utan att ta med kärnorna. Skala melonen. Skiva melonköttet tunt.
Varva gurka och melon i en skål. Häll över lagen. Lägg över en tallrik så att det sluter tätt. Lägg något tungt ovanpå så att blandningen kommer under press. Låt smakerna mogna i kylen 1 dygn.