Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Inkokta päron med ädelostkräm

Inkokta päron med ädelostkrämInkokta päron med ädelostkrämInkokta päron med ädelostkräm

Ingredienser

  • 1moget päron- moget
  • 1 dlströsocker- + ½ liter vatten

Ostkräm

  • 100 gstiltonost
  • 100 gphiladelphia

Dekor

  • 4valnötter
  • 1 mskhonung- flytande

Gör så här

  1. Koka upp socker och vatten. Skala, kärna ur och skär päronet i klyftor. Koka dem mjuka och häll av lagen.

  2. Ostkräm: Mosa ihop ostarna och lägg upp i portionsformar med päron, valnötter och överst ringlad honung.

Vad tyckte du om receptet?