Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Spara den örtcrème som blir över och servera till grillat kött. Supergott!
Skär bort skinn och ben från laxen. Skär laxen i kuber, ca 3 x 3 cm. Lägg dem i en form.
Skala och skär löken i klyftor. Koka upp vattnet med lök, salt, socker, peppar och lagerblad. Häll den kokande lagen över laxen och låt kallna.
Mixa kesella, färskost, basilika och gräslök i en matberedare till en slät, grön crème. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Lägg hälften av crèmen i en spritspåse och resten i en skål.
Ta upp och låt laxen rinna av. Lägg den på ett serveringsfat. Spritsa örtcrème på varje kub. Garnera med smörgåskrasse och peppar. Servera med extra örtcrème